Historische kinderatlas - Wat, waar, wanneer in de wereld

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ26561

Een unieke blik op de wereldgeschiedenis met het de geschiedenis atlas Wat, waar, wanneer in de wereld. Op 65 indrukwekkende kaarten maak...

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een unieke blik op de wereldgeschiedenis met het de geschiedenis atlas Wat, waar, wanneer in de wereld. Op 65 indrukwekkende kaarten maak je kennis met de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis.
Van de ijstijd tot de Franse Revolutie, van het Perzische rijk tot de grote Afrikaanse koninkrijken en van de uitvinding van het wiel tot de maanlanding, ontdek op de historische kaarten wat wanneer gebeurde in de wereld.

Waar vind je de meest imposante burchten en kastelen uit de middeleeuwen?
Welke koers volgden de Vikingen tijdens hun veroveringstochten?
Waar verborgen de meest bloeddorstige piraten uit de Caraïben zich?
Waar werd de ergste strijd gestreden tijdens de Eerste Wereldoorlog?
Tot waar strekte het rijk van Napoleon zich uit?

Afmetingen: 26cm x 31cm
Pagina's: 160
Leeftijd: +10j.
ISBN: 9789401429580

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
263101.13
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.