Hobbyboek - Klein haakgeluk

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ29728

Het derde byClaire haakboek staat vol projecten voor de allerkleinsten. Met haar prachtige byClaire garens haakte Claire de leukste vestjes,...

14,95 €

7,48 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het derde byClaire haakboek staat vol projecten voor de allerkleinsten. Met haar prachtige byClaire garens haakte Claire de leukste vestjes, truitjes, broekjes en rokjes voor baby’s van 0 tot 18 maanden, en daarna ging ze verder met babydekens, wiegversieringen en opbergmanden voor alle knuffels en nog veel meer!

Het boek heeft vier delen: ‘De babykamer’, ‘De kleine garderobe’ ‘Spelen en opbergen’ en tot slot de vertrouwde ‘Tips en technieken’. Claire gebruikt voor haar babyprojecten het byClaire garen 1 en 2, zowel de pastel- als de felle kleuren. En uiteraard kan elke haakster haar eigen favoriete kleuren kiezen!

Claire: “Het is leuk om je eigen kindje te verwennen met prachtige creaties, maar net zo leuk is het om ze cadeau te doen. Een zelfgemaakt cadeautje heeft gewoon net iets meer”.

Auteur: Claire Boeter
Pagina's: 96
ISBN: 9789462501294

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2118.100.35
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.