Houten 4-lagen dierenpuzzel

Leuke eerste puzzelervaring voor de allerkleinsten

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX379

World of play by Trixie (76)

Dit een houten puzzel van een olifant, of een ijsbeer, ... of een leeuw, ... en is dat een aap?

Ontdek wie er achter Mevr. Olifant is verstopt! Het stapelen van de verschillende dieren in de juiste volgorde zal de fijne motoriek van kinderen verbeteren, evenals hun cognitieve vaardigheden. Kinderen leren over dieren en kleuren, terwijl ze deze in de juiste volgorde samen puzzelen.

11,95 €

9,56 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-160

SamenstellingenHout
CollectieWooden Toys
TypeInlegpuzzels

Verrassende Houten 4-lagen Dierenpuzzel uit de World of Play speelgoedcollectie van het Belgische TRIXIE is fijn peuterspeelgoed dat de fijne motoriek van je mini verbetert en een aangename eerste puzzelervaring biedt. Alles past mooi in elkaar. Leuk om cadeau te doen.

Materiaal: multiplex en MDF met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: 18 x 11 x 3 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories