Houten combineerspel

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX389

Spelen met TRIXIE (60)

Dit spel kan je op veel leuke manieren spelen én het groeit mee met je kind!

Als eerste puzzel en sorteerspel oefent je peuter vormen matchen en kleuren te herkennen maar ook diertjes te benoemen. Dit spel oefent zowel motorische als cognitieve vaardigheden. Eens wat ouder zullen ze de spanning van het spel ontdekken terwijl ze spelenderwijs hun geheugen trainen.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-185

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Uniek houten combineerspel uit de World Of Play speelgoedcollectie van het Belgische merk TRIXIE is een leuke eerste puzzel, waarbij je probeert de 10 houten puzzelstukjes/dierenkopjes in de juiste cirkel te passen. Maar je kan ook samen spelen en proberen om zoveel mogelijk dieren met de juiste cirkel te matchen. Elke speler trekt een aantal dierenhoofden. De schijfjes worden met de bovenkant naar beneden op tafel gelegd. Elke beurt kan een speler een cirkel ronddraaien en controleren of deze overeenkomt met een van zijn of haar dieren. De eerste die al zijn of haar dieren verzameld heeft, is de winnaar.

Materiaal: MDF en beukenhout met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: de stukjes hebben een diameter van 7 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Spelen met TRIXIE
Inspiratie en stories