Houten eerste inlegpuzzel - Speelgoed

Staat: Nieuw product

Haba

HAB473

Wat is jouw favoriet speelgoed? Een knuffeldier, bal, speelgoedauto of toch de trommel?

Bij deze inlegpuzzel kunnen kinderen hun favoriete speelgoed aan de hand van de passende vorm toewijzen, achter elk stukje zit een zalig motief om variantie te bieden en echt op contouren af te gaan. De puzzelstukjes kunnen door kinderhanden extra goed worden vastgepakt. Zo is puzzelen echt leuk, samen of alleen.

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304608

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Geweldige Haba inlegpuzzel Speelgoed uit blank hout met 5 puzzelstukjes die voorzien zijn van grote, gemakkelijk te grijpen knoppen. Fijn geschenk voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag en een fijne kennismaking met puzzelen. Deze inlegpuzzel bevordert meteen ook de fijne motoriek.


Inhoud: 5 puzzelstukjes - 1 sorteerplaat
Afmetingen: 2,6 x 20 x 20 cm
Aantal puzzelstukjes: 5
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.