Houten inlegpuzzel - Dolle trekkerrit

Puzzelbord in boerderijthema met 6 stukjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB812

Een superfijne puzzel voor jouw mini dierenliefhebber! Deze houten kinderpuzzel beeldt een leuk tafereel af van een boer op zijn tractor. Dankzij de grote knoppen zijn de puzzelstukken makkelijk te grijpen.

14,99 €

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305550

CollectiePuzzles
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Broem, broem! Boer Ben heeft zijn trekker nog maar net gestart of varken Samu, poes Kelly en kip Helena springen er al vrolijk op voor een dolle rit! Maar voor ze echt kunnen vertrekken, moet elke passagier eerst zijn juiste plekje vinden.

Inhoud: 1 puzzelbord, 6 puzzelstukken

  • Gewicht: 258 gram
  • Hoogte: 2,6 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Lengte: 30 cm
  • Aantal onderdelen: 6 stuks
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Arianne T.
  •  de 01/12/2020
Mooie kwaliteit
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!