Houten inlegpuzzel - Nora & Co

Reliëfpuzzel met dikke stukjes waar je ook apart mee kan spelen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ832

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Acht knappe dieren maken van deze houten reliëfpuzzel een streling voor het oog. Een perfect geschenk voor elke beginnende puzzellaar. De dikke stukjes passen perfect in kleine handjes en zo kan je mini ze perfect in het puzzelbord te plaatsen.

Naast het puzzelen zijn de kleurrijke dieren ook leuk om apart mee te spelen!

22,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01065

SamenstellingenHout
CollectieWooden puzzles
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %

Wondermooie houten inlegpuzzel Nora & Co is een prachtig vormgegeven kinderpuzzel met 8 houten figuren, zoals enkel Djeco ze kan maken. Deze kleuterpuzzel heeft acht dikke puzzelstukjes van kleurrijke dieren. Een prachtig geschenk en fijne bezigheid om je kleintjes fijne motoriek te oefenen tijdens het spelen.

Materiaal: hout
Afmetingen: 25 x 32 x 2 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Design: Margaux Carpe

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories