Houten kapstokje - Koala/Roze

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS036

Mini cadeautjes, maxi pret! (479)

We stellen u voor: uw nieuwste huisdier!

Dit handige haakje is super handig om al die kleine spulletjes van je schatjes mooi en netjes op te hangen. Combineer erop los met de verschillende figuren en kleuren voor een nog leuker resultaat!

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HLKpink

SamenstellingenHout
TypeKapstokjes
KleurRoze

Geestig en decoratief houten haakje van Petit Monkey in de vorm van een konijn. Het konijntje heeft een metalen haak met een houten gekleurde bal. Het balletjes is 1,1 cm breed en hoog.

Combineer de verschillende vormen en kleurtjes van kapstokjes (er zijn er 20 verschillende !) om een leuke grotere kapstok te maken in de kinderkamer of in de gang. Je hangt de haak makkelijk op met het oogje wat op de achterzijde zit. De haak is geïllustreerd door Crowded Teeth.

Grootte van het konijn is 7 x 5,7 x 1,2 cm

Materiaal: hout + metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.170.080.04
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories