Houten kegelspel - Kyyänimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ709

Wie doet er mee met dit heerlijk kegelspel van Djeco? Het is een klassieker, compleet op kindermaat.

Met de stok kan je de kegels omgooien. Zal je eerst de leeuw raken, de pinguïn of ga je voor een strike en gooi je ze in één worp om?

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02040

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Houten kegelspel Kyyänimo van DJECO is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, deze bowling set bestaat uit 8 dieren en 1 stok om te gooien, je kind kan dit spel alleen spelen of samen dankzij de eenvoudige regels kn je meteen beginnen spelen.

Inclusief stoffen opbergzak om het spel makkelijk met je mee te nemen. Je kan dit kegelspel voor kindjes zowel binnen als buiten spelen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: vanaf 1 tot ...
Afmetingen: stok 4 cm diameter x 20 cm - verpakking: 21,5 x 14 x 11 cm

_

Binnen of buiten... de Games of Skills collectie van DJECO zet spleklassiekers in een nieuw, modern en kleurrijk jasje. Deze lijn binnen- en buitenspeelgoed is gemaakt uit kwalitatieve materialen en worden gepresenteerd in een mooie verpakking die elke keer weer uitnodigt om te spelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Germaine K.
  •  de 20/08/2020
Grappig kegelspel voor kinderen. Goed hanteerbaar voor ze en leerzaam. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!