Houten kegelspel - Kyyänimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ709

Wie doet er mee met dit heerlijk kegelspel van Djeco? Het is een klassieker, compleet op kindermaat.

Met de stok kan je de kegels omgooien. Zal je eerst de leeuw raken, de pinguïn of ga je voor een strike en gooi je ze in één worp om?

24,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02040

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Houten kegelspel Kyyänimo van DJECO is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, deze bowling set bestaat uit 8 dieren en 1 stok om te gooien, je kind kan dit spel alleen spelen of samen dankzij de eenvoudige regels kn je meteen beginnen spelen.

Inclusief stoffen opbergzak om het spel makkelijk met je mee te nemen. Je kan dit kegelspel voor kindjes zowel binnen als buiten spelen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: vanaf 1 tot ...
Afmetingen: stok 4 cm diameter x 20 cm - verpakking: 21,5 x 14 x 11 cm

_

Binnen of buiten... de Games of Skills collectie van DJECO zet spleklassiekers in een nieuw, modern en kleurrijk jasje. Deze lijn binnen- en buitenspeelgoed is gemaakt uit kwalitatieve materialen en worden gepresenteerd in een mooie verpakking die elke keer weer uitnodigt om te spelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Germaine K.
  •  de 20/08/2020
Grappig kegelspel voor kinderen. Goed hanteerbaar voor ze en leerzaam. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!