Houten legpuzzel met geometrische vormen - Geochic

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ012

Iedereen puzzelt met Djeco (91)

Leg de vijf geometrische vormen op de juiste plaats op het puzzelbord ! Elk puzzelstuk is prachtig gedecoreerd met een bijzonder dier. Tijdens het puzzelplezier kan je je kindje helpen om de vormen te leren benoemen en de motoriek van je kindje bevorderen.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01050

CollectieWooden puzzles
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %

Houten inlegpuzzels zijn degelijk spelmateriaal voor peuters. Met een inlegpuzzel train je de hand-oogcoördinatie en de grove motoriek van je kindje. Bovendien stimuleer je het logisch nadenken. In eerste instantie probeert je kleine puzzelaar het puzzelstuk bij de bijhorende vorm te leggen. De volgende stap is dat hij/zij het puzzelstuk gaat leren draaien tot het precies in de vorm past.

Geschikt vanaf 12 maanden.

Materiaal: hout. Design: Charlotte Labaronne. Formaat: 21 x 21 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.52.70.58
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories