Houten Little Bikloon driewieler - rood & wit

Staat: Nieuw product

Janod

JS035

Zin in een ritje? Deze houten driewieler Little Bikloon is perfect geschikt om de motoriek en balans van je peuter te ontwikkelen. Stille rubberen wielen laten geen sporen achter op je vloer dus ideaal om binnen rond te racen.

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03261

SamenstellingenHout
TypeDriewielers
KleurRood
Leeftijdvanaf 1 jaar

Little Bikloon driewieler in rood & wit uit de collectie van het Franse kindermerk Janod. Zitting met kleine rugleuning voor extra veiligheid en ergonomische rubberen handgrepen. Hout: lindehouten multiplex voor alle onderdelen behalve de zitting en de velgen van MDF, rubberen handvatten.

Materiaal: hout en rubber, lindehouten multiplex voor alle onderdelen behalve de zitting en velgen van MDF, rubberen handvatten en details aan de wielen.
Afmetingen: 56 x 34 x 38 cm - zithoogte: 23 cm
Leeftijd: van 1 tot ongeveer 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.