Houten puzzel - Kinderen van de wereld

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22795

Kinderen uit alle continenten en hun dieren bestaan ieder uit drie puzzelstukken. Welk dier hoort nu bij welk kind? Wie dat wil, kan de afzonderlijke puzzelstukken ook ongeordend door elkaar gebruiken. Zo ontstaan er een heleboel vrolijke figuren.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300140

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken1-10 stukken

Vrolijk puzzelplezier met talloze mogelijkheden om te variëren. Puzzelstukken in een handig kistje. Vanaf 1.5 jaar.Afmetingen: 25x19x6.5 cm. Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.27.526.50.992
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.