Houten speelhuis - Mr. Lion

Vormendoos voor baby's om vormen te leren sorteren

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX391

World of play by Trixie (87)

Kom jij naar het huisje van Mr. Lion? Hij wil je graag ontvangen in zijn gezellig stekje! Je kan het dak van dit houten huisje openen om alle blokjes in het huis van het dier op te bergen.

De perfecte manier om de fantasie van een kind de vrije loop te laten.

19,95 €

15,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-188

SamenstellingenHout
CollectieWooden Toys
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurGeel
DiertjesLeeuw

Houten huis Mr. Lion is mooi houten sorteerspeelgoed uit The World of Play speelgoedcollectie van TRIXIE. Elk huis wordt geleverd met een dier en 3 houten speelblokken. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en diertjes. Deze schattige huisjes garanderen urenlang fantasierijk vrij spel.

Materiaal: MDF en multiplex met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: 13 x 14 x 10 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories