Ijzersterk boek - Bedtijd voor boek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH059

Boek is moe en wil gaan slapen. Heeft ie al een plasje gedaan en zijn tandjes gepoetst? Vraag je het hem even? Vergeet niet het verhaaltje voor te lezen en laat hem dan lekker soezen. Slaap lekker!

Bedtijd voor boek komt uit een reeks van 4 boeken over gevoelens en herkenbare dagdagelijkse momenten én het is ook een internationaal succes want er werden wereldwijd al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

13,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913264

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurCédric Ramadier
IllustratorVincent Bourgeau
GenrePeuterboeken
ThemaGevoelens

Kom tot rust en ga lekker slapen samen met dit boek: het unieke kartonboek Bedtijd voor boek van de Belgische uitgeverij De Eenhoorn komt uit een reeks van 4 en is net zoals Het boek is bang een sterk voorleesboek over herkenbare gevoelens bij peuters. Dit kleuterboek draait rond het bedtijdritueel en is ijzersterk in al zijn eenvoud.

Auteur: Cédric Ramadier
Illustrator: Vincent Bourgeau
Afwerking: kartonboek
Leeftijd: vanaf 2 jaar 
Aantal pagina's: 20
Formaat: 24 x 18,5 cm
ISBN: 9789462913264

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.52410.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.