Informatief boek - Een wereldreis door de kunst

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM015

Reis door de wereld en de tijd, naar verschillende aspecten van de kunstgeschiedenis met dit educatief boek.

Over maar liefst dertig steden in dertig tijdperken leer je hoe het leven was en welke kunst er werd gemaakt. Het is een heerlijk boek voor oudere kinderen om in te lezen en om door te bladeren of een spreekbeurt voor te bereiden.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710066

Leeftijdvanaf 10 jaar
AuteurAaron Rosen
GenreEducatieve boeken
ThemaKunst en cultuur

Een wereldreis door de kunst is met voorsprong de meest bijzondere kunstgeschiedenisles ooit beschreven. Aaron Rosen neemt je mee op reis langs prachtige kunst uit diverse windstreken en tijdperken van voor het jaar 0 tot nu. Hij begint in Australië, waar de Aboriginals al 35.000 jaar vóór onze jaartelling een imposant grotpaleis versierden. Daarna reizen we naar Egypte, Rome, Cambodja, ... en naar Florence tijdens de Renaissance, naar het eiland van de indianenstam Haida, naar het Parijs van de impressionisten, ... en nog heel veel meer.

Over maar liefst dertig steden in dertig tijdperken leer je hoe het leven was en welke kunst er werd gemaakt. Een reis die je keer op keer zult willen maken, want er valt ongelooflijk veel te ontdekken.

Auteur: Aaron Rosen
Illustrator: Lucy Dalzell
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 143
Afmetingen: 26,7 x 21 x 2,1 cm
Thema: kunstgeschiedenis, de wereld
Leeftijd: 11 - 14 jaar
Verschijningsdatum: februari 2018

Dit informatief boek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.210.270.75
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.