Informatief boek - Ik ga je opeten!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH034

Klaar voor een hongerig verhaaltje? Klap de pagina’s van dit peuterboek open en ontmoet een lange stoet erg hongerige dieren. Zo ontdek je spelenderwijs alles over het grote geheim van Moeder Natuur: de voedselketen.

Kijk ook goed naar de leefomgeving van deze dieren. Sommige dieren kunnen zich erg goed verstoppen voor hun vijanden. Kan je ze allemaal terugvinden?

15,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913950

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurAgnese Baruzzi
IllustratorAgnese Baruzzi
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Het informatieve prentenboek Ik ga je opeten over dieren, natuur en de voedselketen heeft handige uitklapbare pagina's met magnifieke illustraties en uitdagende zoekplaten. Een leuk geschenk voor elke kleine en grote dierenfan.

Auteur: Agnese Baruzzi
Illustrator: Agnese Baruzzi
Afwerking: hardcover met flappen
Leeftijd: vanaf 3 jaar 
Aantal pagina's: 32
Formaat: 20,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789462913950

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.510.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.