Informatief boek over klassieke muziek - Hoe groen klinkt een gitaar?

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN107

Superleuk boek voor muziekfans. Maak een unieke reis door de geschiedenis van de klassieke muziek met Hoe groen klinkt een gitaar? en 99 andere dingen die je moet weten over klassieke muziek.

Ontdek hoeveel muziekstukken Mozart in zijn korte leven componeerde. Weet jij wat is het verschil tussen een opera en een operette? Welk muziekstuk blijft oneindig duren? Welke vreemde aanwijzingen noteerde Erik Satie bovenaan zijn partituren?

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401453431

Kom alles te weten over muzikale genres, beroemde componisten en bijzondere muziekstukken met dit informatief non-fictie boek uitgegeven Lannoo.

Auteur: Pieter Bergé
Illustrator: Yule Hermans
Afwerking: Paperback
Aantal pagina's: 288
Afmetingen: 250x200 mm
EAN: 9789401453431
Nur-code: 221 - Muziek (< 12 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.50240.111
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.