Informatief Willewete-boek - De zon, aarde en maan

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA040

Apollo 11 inspiratie (119)

Wil je alles weten over de zon, de aarde en de maan? Waarom is het ’s nachts donker, maar overdag licht? Wie woont er allemaal op aarde? Waarom is het kouder in de winter dan in de zomer? Kun je reizen naar de maan? Is het warm op de zon? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord.

Je vindt in dit boek ook leuke liedjes en opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044819823

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurPierre Winters
GenreEducatieve boeken
ThemaDe planeet

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar over wow-elementen in de wereld namelijk de zon, de maan en de aarde.

Willewete … dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Auteur: Pierre Winters
Thema's: Heelal, Natuur, Sterren en planeten
NUR Prentenboeken (< 6 jaar)
Formaat: 268 x 258 x 10 mm
ISBN 9789044819823

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.010.270.45
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories