Inspirerend boek Geluk voor kinderen 2 - Vriendschap

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ30252

Geluksexpert Leo Bormans schreef een schitterend vervolg op Geluk voor kinderen.Geluk voor kinderen 2 gaat over vriendschap. Goede vrienden zijn...

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Geluksexpert Leo Bormans schreef een schitterend vervolg op Geluk voor kinderen.Geluk voor kinderen 2 gaat over vriendschap. Goede vrienden zijn belangrijk voor een gelukkig leven. Misschien heb je veel vrienden, misschien heb je er één. Misschien heb je nog geen vriend, maar dan komt er vast nog wel iemand op je weg.

Dit boek toont hoe je een vriend kunt zijn en blijven. Want nog belangrijker dan vrienden hebben, is vrienden zijn. Lees samen met je kind of kleinkind deze tien gloednieuwe verhalen. Verwonder je over de fascinerende vogels, geniet van de kleurrijke illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

Auteur: Leo Bormans
Illustraties: Sebastiaan van Doninck
Pagina's: 62
ISBN: 9789401437912
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283400.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.