Inspirerend boek - Luister nooit naar je moeder en andere wijze raad van belangrijke vrouwen

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN126

Sluit je ogen (of beter: lees eerst dit tekstje en sluit ze dan) Beeld je in dat je je in een huis bevindt met allemaal vrouwen. Intrigerende, straffe, baanbrekende vrouwen die stuk voor stuk op hun manier de wereld hebben vormgegeven. Kom binnen, je wordt verwacht... Niet alleen de grote thema's als 'Blijf jezelf' en 'Wees moedig', komen aan bod. Er wordt ook een nieuwe kijk op alledaagse dingen gevierd, zoals: 'Hoera voor verveling!' of 'Ga eens verkleed naar school'.

Dit is een ronduit fantastisch boek vol levensbelangrijke wijsheden waar jong én oud(ers) iets uit kunnen leren.

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401463027

Laat je meenemen naar een huis vol wijsheid, humor en schoonheid. Dat barst van de verhalen over vroeger en nu. Ontdek buitengewone levenslessen van de slimste en stoerste vrouwen in dit boek van schrijfster Kristin In-'t-Ven, met illustraties van grafisch ontwerpster Marloes De Vries: Luister nooit naar je moeder en andere wijze raad van belangrijke vrouwen. De auteur is ook een freelance journaliste die in haar reportages steevast op zoek gaat naar minder bewandelde paden en intrigerende zijstraten.

Illustrator: Marloes De Vries
Auteur: Kristin In-'t-Ven
Afwerking: hardback
Aantal pagina's: 112
Afmetingen: 31 x 20 cm
Uitgeverij: Lannoo

Een greep uit de sterke vrouwen die hun kennis met je delen in dit inspirerend boek:

  • Coco Chanel
  • Annie M.G. Schmidt
  • Billie Jean King
  • Ada Lovelace
  • Frida Kahlo
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300190.111
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.