boek Kletspocket

Interactief boek/spel - Kletspocket

Staat: Nieuw product

Gezinnig

GEZ004

Weet je nog waar je je laatste pleister hebt geplakt? Je moet een huisdier kiezen, maar je krijgt er dan wel 100 van. Welk huisdier kies je? Uitdaging. Huppel achterstevoren...

Deze gloednieuwe Kletspocket zorgt ervoor dat de conversatie nooit stilvalt en je altijd iets nieuws hebt om over te 'kletsen'. Dit boek/spel heeft een handig pocketformaat zodat je hem overal mee naartoe kan nemen en bovenhalen. Super leuk voor onderweg of gewoon gezellig thuis.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789082338584

Leeftijdvanaf 6 jaar

Yes, er is weer een nieuw kletsboek uit! Een klein en stoer exemplaar.
Kletspocket is een boekje met 216 knettergekke vragen en maffe opdrachten. Stop het in je tas, dan heb je altijd en overal iets te kletsen bij je. Onderweg in de auto, op de trein of tijdens een etentje met vrienden of familie, op een terrasje in de zon, in een lange wachtrij. Of gewoon op een luie zondagmiddag op de bank!

Zo werkt Kletspocket:

  1. Gooi drie dobbelstenen.
  2. Leg de dobbelstenen naast elkaar.
  3. Roep het getal.
  4. Zoek het paginanummer.
  5. Beantwoord de vraag of voer de opdracht uit.

Heb je maar één dobbelsteen? Gooi drie keer en onthoud je eerste en tweede worp.
Geen dobbelsteen? Doe je ogen dicht. Blader door het boek. Wijs - nog steeds met je ogen dicht - een bladzijde aan.

Auteur: Michel Janssen
Aantal pagina's: 224
Afmetingen: 16 x 11 cm
Uitgeverij: Gezinnig
Leeftijd: vanaf 6 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.170.120.3
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?