NULL

Interactief lees- en ontdekboekje - Dag Konijntje *

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ01496

Dag Konijntje toont op interactieve wijze het verloop van een dag in een kinderleven. Via tal van beweegbare elementen en verrassende...

49,99 €

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 87096

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 30 %

Dag Konijntje toont op interactieve wijze het verloop van een dag in een kinderleven. Via tal van beweegbare elementen en verrassende ontdekkingen, trekt uw kind samen met het konijntje op ontdekkingsreis door de verschillende momenten van de dag. Een leuk en leerrijke boek dat uw kind tijdsbesef bijbrengt. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.

Afmetingen: 26 x 52 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262600.59
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.