Interessant en mooi boek - In mijn hoofd

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN030

In mijn hoofd neemt je mee naar de wonderlijke wereld van het brein en staat vol verbluffende feiten over de werking van onze hersenen.

Want je kan niet ademen, eten, fietsen, gamen, dromen of verliefd zijn zonder hulp van die supercomputer in je hoofd. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk allemaal, wat doen je hersenen als je slaapt, hoe kan je dingen onthouden en wat als er een kink in de kabel komt? Lees er alles over in dit prachtige boek voor kleine wijsneuzen!

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401448970

Leeftijdvanaf 4 jaar
GenreEducatieve boeken

Wonderbaarlijk educatief boek met super mooie tekeningen, over het menselijk brein en al zijn geheimen. De vertelstijl is helder en vlot, de auteur gaat in op het kleinste detail. Erg leerrijk en leuk boek voor elk kind, fijn naslagwerk voor thuis of in de klas.

Wist je trouwens dat:

  • je hersenen ervoor zorgen dat je deze tekst kunt lezen?
  • je brein per dag meer gegevens verwerkt dan àlle telefoons op de hele wereld samen?
  • kwallen geen echte hersenen hebben?
  • emoties geregeld worden in je hoofd?
  • hypnose meer is dan enkel magie?

 

Auteur: Angelique Van Ombergen
Illustrator: Louize Perdieus
Thema's: het brein, menselijk lichaam
Aantal pagina's: 144
Afmetingen: 25 x 21 cm
Verschijningsdatum: 20/02/2018<
Uitgeverij: Lannoo
Leeftijd: 4-6 jaar

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.20.250.66
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.