Jollein Voetenzak Pure Knit - Leaf Green

Universele voetenzak voor categorie 0 autostoeltjes

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL443

Superstylish in de sneeuw! (69)

Een wondermooie voetenzak, warm, praktisch en zo uniek dankzij de knitted look.

Gebruik jij dit crèmekleurig nestje in het autostoeltje, in de box of onderweg in de kinderwagen? Het is altijd een leuk plekje voor je kleintje. Dankzij de rits en drukknoopjes aan de kap duffel je je baby in zoals je zelf wil.

45,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 025-811-67010

TypeVoetenzakken
PrintsLeaf Green
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Pure Knit Biscuit Voetenzak groep 0+ met 3/5 punts gordel uit de collectie van JOLLEIN heeft openingen in de achterkant om het vastmaken van de gordels extra makkelijk te maken. Om er voor te zorgen dat je baby het in de auto niet te warm krijgt kan je de comfortzak makkelijk openen met de ritssluiting. Van de bovenkant maak je met één drukknoopje supersnel een mutsje, zodat ook het hoofdje warm blijft zodra je de autostoel buiten draagt of een wandeling maakt.

Het is een universele voetenzak voor de Maxi Cosi en alle andere categorie 0 autostoeltjes met drie of vijfpuntsgordel. Je kunt de voetenzak ook in de kinderwagen gebruiken. Zo is je baby in een mum warm ingepakt voor de wandeling. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

De Pure Knit voetenzak is verkrijgbaar in Biscuit, Nougat en Leaf Green.

Materiaal: 100% organisch katoen (GOTS) en de binnenkant is van 100% gerecycled polyester fibre fill.

Afmetingen: 42 x 82 cm, geschikt voor de Maxi Cosi en alle andere categorie 0 autostoeltje met drie of vijfpuntsgordel.

Wassen: de voetenzak mag je wassen in de machine op max 30 °C

_

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.53
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!
Collectie Superstylish in de sneeuw!
Inspiratie en stories