Kartonboekje - Flap en klap wilde dieren

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25834

Mini cadeautjes, maxi pret! (698)

Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren. Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMary Murphy
IllustratorMary Murphy
GenreFlapjesboeken
ThemaDieren

Het kartonboekje Flap en klap wilde dieren is stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes.

De Ierse Mary Murphy studeerde Illustratie en Ontwerp in Dublin. Ze werkt als freelance illustrator voor ontwerp- en reclamebureaus en maakt daarnaast haar eigen prentenboeken voor een jong publiek. Haar boeken kenmerken zich door vette, stevige lijnen, felle kleuren en opvallende (dieren)personages

Auteur: Mary Murphy
Illustrator: Mary Murphy
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 30
Formaat: 22,3 x 22,1 x 1,4 cm
ISBN: 9789047707172

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/04/2019
Mooi
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories