Kledinghaak - Hello*

Design kinderkapstok uit hout en metaal

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Ruim op in stijl met Bloomingville (44)

Stoer!... kan je deze kledinghaak van Bloomingville wel noemen! Jas, gymtas, sjaal, muts,... alles kan aan de haak! Gemaakt uit hout met een...

9,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeKapstokjes
KleurWit
Bloomingville themaQuote love

Stoer!... kan je deze kledinghaak van Bloomingville wel noemen! Jas, gymtas, sjaal, muts,... alles kan aan de haak! Gemaakt uit hout met een metalen haak - dit kledinghaakje is een absolute kidskamermusthave!

Verkrijgbaar in 2 vesrschillende modellen. 'OMG' en 'Hello'.

Materiaal: multiplex.
Afmetingen: 11cm x 12cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121150.35
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie Ruim op in stijl met Bloomingville
Inspiratie en stories