Kleuren op nummer - Regenboogtuin

Complete tekenset inclusief 10 viltstiften

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER460

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (36)

Een creatieve uitlaatklep, ideaal voor kinderen die richting nodig hebben. Het kleuren wordt gepresenteerd als een spel, vol ontdekkingen.

Het ontwerp staat voorgedrukt op de kleurplaten en is onderverdeeld in kleine vakjes, jouw mini moet de vakjes aan de juiste kleur koppelen. Als eindresultaat: een echt kunstwerk!

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760645

TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 5 jaar
ThemaNatuur

Kleuren op nummer Regenboogtuin van Tiger Tribe is een complete set met 36 kleurplaten om op nummer te kleuren. Kleur gewoon de corresponderende cijfers (of stippen) in met de juiste kleurcode en zie hoe de tekening tot leven komt. Deze creatieve set met regenboogthema is handig in gebruik. De nummer-en kleurherkenning wordt ondersteund door de bijgevoegde kleurensleutel.

Inhoud kleurset:

  • 36 kleuren op nummer kleurplaten
  • 10 markeerstiften
  • duidelijke kleurcodering
  • handige opbergdoos met magneetsluiting

 

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories