Kleuren op nummer - Regenboogtuin

Complete tekenset inclusief 10 viltstiften

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER460

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (5)

Een creatieve uitlaatklep, ideaal voor kinderen die richting nodig hebben. Het kleuren wordt gepresenteerd als een spel, vol ontdekkingen.

Het ontwerp staat voorgedrukt op de kleurplaten en is onderverdeeld in kleine vakjes, jouw mini moet de vakjes aan de juiste kleur koppelen. Als eindresultaat: een echt kunstwerk!

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760645

TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 5 jaar
ThemaNatuur

Kleuren op nummer Regenboogtuin van Tiger Tribe is een complete set met 36 kleurplaten om op nummer te kleuren. Kleur gewoon de corresponderende cijfers (of stippen) in met de juiste kleurcode en zie hoe de tekening tot leven komt. Deze creatieve set met regenboogthema is handig in gebruik. De nummer-en kleurherkenning wordt ondersteund door de bijgevoegde kleurensleutel.

Inhoud kleurset:

  • 36 kleuren op nummer kleurplaten
  • 10 markeerstiften
  • duidelijke kleurcodering
  • handige opbergdoos met magneetsluiting

 

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories