jeu à enficher 'anneaux multicolores'

Kleurig houten steekspel - Kleurenringen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13628a

Een bijzondere ervaring voor kleine kleurenvriendjes! De vrolijk gekleurde stekers en ringen maken talloze steekvarianten mogelijk. Met behulp...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2202

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Een bijzondere ervaring voor kleine kleurenvriendjes! De vrolijk gekleurde stekers en ringen maken talloze steekvarianten mogelijk. Met behulp van de stekers kunnen de ringen zelfs in de hoogte worden gestapeld. Het steekspel is geschikt om vrij te spelen.
Materiaal: 32 stukken en steekbord van beukenhout.
Leeftijd: 2 - 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.38.1210.966
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.