Kleurrijk boek - Knuffels van César

Kleurrijk boek - Knuffels van César

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ31746

Lilliputiens: César de beer (16)

Baby César gaat slapen en geeft al zijn vriendjes een knuffel. Het vingerpopje gaat Albert, Georges en Alice een knuffel geven. Daarna zegt hij 'slaapwel' aan mama en gaat hij slapen zijn in hangmat! Steek jouw foto op de laatste pagina zodat je samen met César kunt gaan slapen. Slaap zacht!

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86863

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 maanden
DiertjesHond
Karakter LilliputiensCésar de hond

Knuffels van César is een leuk en zacht babyboekje om samen met je kleintje te doorbladeren, een fijn ontwerp van het zachte speelgoedmerk Lilliputien uit ons eigen land.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: César de beer
Inspiratie en stories