Kleurrijk informatief prentenboek - Een wereld vol steden

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM041

Tijd om heerlijk te reizen en cultuur op te snuiven! Dit informatieve prentenboek neemt je mee naar verschillende steden van de hele wereld. De omschreven feiten maken de  verbluffende illustraties extra interessant. 

Wist je dat het eerste stoplicht ter wereld in 1868 werd neergezet voor het Londense House of Commons? Het ontplofte het jaar erop. Dat Venetië bestaat uit 117 eilandjes? Dat Istanbul de hoofdstad was van het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk, het Latijnse Rijk én het Ottomaanse Rijk? 

Geweldig om te krijgen, in de bank te ploffen, lekker door te bladeren en je droomreis te plannen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709619

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurLily Murray
IllustratorJames Brown
GenreEducatieve boeken
Themareizen

Kleurrijk, informatief prentenboek voor de jongste reizigers onder ons. Lily Murray schrijft al vijftien jaar boeken voor kinderen. Dit is haar eerste boek bij Lemniscaat. De mooie illustraties zijn gemaakt door de bekende James Brown.

Auteur: Lily Murray
Illustrator: James Brown
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal pagina's: 64
Formaat:  37,8 x 27,8 x 1,4 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372720.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.