Kleurrijke aquarelpotloden - Le jardin du moulin

Setje van 24 kleurpotloden met cool aquareleffect

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO316

Le jardin - Moulin Roty (36)

Let's get creative! Met deze prachtige set kleurpotloden maakt jouw kleine kunstenaar de mooiste tekeningen. Gebruik de klassieke kleurpotloden of ga voor een cool aquareleffect.

De potloodjes komen in 24 verschillende kleuren voor veel tekenplezier!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712602

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeKleursets
Leeftijdvanaf 3 jaar

24 gekleurde houten aquarelpotloden van Moulin Roty in een geïllustreerde metalen doos. Ze kunnen worden gebruikt als klassieke kleurpotloden of ze geven een aquareleffect aan je tekening wanneer je ze in water dompelt of door een natte borstel laat lopen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 24 x 22 cm
Materialen: hout, kaolien en paraffinewas

_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories