Kleurrijke speenketting - Droomstad

Staat: Nieuw product

Haba

HAB047

Fijne tutketting met houten figuurtjes van Haba.

Moet je vaak op zoek naar het tutje van je kleintje? Dan is deze speenketting echt iets voor jou. Deze mooie houten speenketting met droomstad figuren en kralen in vrolijke kleurtjes kan je super makkelijk vastmaken aan de kleertjes van je kapoen met behulp van een clip. En hij is nog leuk om mee te spelen ook!

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302922

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte

Mooie speenketting in hout van Haba met houten figuurtjes van een huisje, een auto en kleurrijke kralen. Perfect om het tutje dicht bij je kindje te houden, niet kwijt te raken en snel te vinden indien de nood het hoogst is. Ook leuk voor je kleine tuttermans om mee te spelen, te bekijken en aan te voelen.

Uiteraard kan en mag deze ketting ook in de mond: het materiaal en de verf zijn geheel kindvriendelijk.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Afmeting: 22 cm lang.

Materiaal: beukenhout

Geschikt vanaf 0 jaar.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224.813.90.058
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.