Kleurrijke workshop - Een wereld om te maken - Meisjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ534

Atelier collection by DJECO (40)

Schuilt er een kunstenaar in jouw kleuter? Dan is dit de ideale workshop! Kleurrijke workshop met als thema meisjes om je kind kennis te laten maken met fantasiefiguren op een ludieke, creatieve manier.

Dit pakket is een basis om zelf aan de slag te gaan om bijvoorbeeld kaartjes, brieven of een leuke poster te maken. De workshop biedt talloze varianten. Blader door het bijgeleverde boekje om inspiratie op te snuiven.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08996

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

In de verpakking zitten 6 achtergronden, lijm, 10 bladen om in te kleuren, 4 dubbelzijdige waskrijtjes en een ideëenboekje.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 29,5 x 23 x 4 cm
Design: Caroline Faup

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories