Knap bordspel - Schattenjacht in het Wonderbos

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (137)

Ga je mee op schattenjacht in het Wonderbos van Haba? Dit verzamelspel bevat een indrukwekkend speelbord met 2 niveaus en fascinerende effecten. Dankzij de eenvoudige regels en korte speelbeurten kan je snel beginnen spelen en is het ook leuk voor kleine kinderen.

Dit uniek bordspel bevordert de concentratie en aandacht en is vast en zeker een hit bij jullie thuis.

37,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305605

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

In dit wondermooi bordspel Schattenjacht in het Wonderbos van Haba moeten de spelers de dieren – op wonderbaarlijke wijze met het slimme spelmechanisme – helpen om de schatten van het Wonderbos te vinden. Wie het overzicht bewaart en goed onthoudt waar zijn/haar dieren zich bevinden, kan als eerste het vereiste aantal schatten verzamelen en is de winnaar!

Aantal spelers: 2-4 jaar
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Spelduur: 15 à 20 minuten

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories