Knap bordspel - Schattenjacht in het Wonderbos

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Ga je mee op schattenjacht in het Wonderbos van Haba? Dit verzamelspel bevat een indrukwekkend speelbord met 2 niveaus en fascinerende effecten. Dankzij de eenvoudige regels en korte speelbeurten kan je snel beginnen spelen en is het ook leuk voor kleine kinderen.

Dit uniek bordspel bevordert de concentratie en aandacht en is vast en zeker een hit bij jullie thuis.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305605

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

In dit wondermooi bordspel Schattenjacht in het Wonderbos van Haba moeten de spelers de dieren – op wonderbaarlijke wijze met het slimme spelmechanisme – helpen om de schatten van het Wonderbos te vinden. Wie het overzicht bewaart en goed onthoudt waar zijn/haar dieren zich bevinden, kan als eerste het vereiste aantal schatten verzamelen en is de winnaar!

Aantal spelers: 2-4 jaar
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Spelduur: 15 à 20 minuten

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories