Knap flapjesboek - Fin & Snip spelen met de bal

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH057

Ken je Snip & Fin al? Dit vrolijk duo is beste vriendjes en ze houden net als alle kleintjes van ... spelen! In dit flapjesboek gaan ze spelen met een bal.

Fin toont zijn kunstjes, hop daar gaat de bal ... hij rolt door de kamer... als dat maar goed komt.

 

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913776

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurElly van der Linden
IllustratorGreet Bosschaert
GenreFlapjesboeken
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Mooi geïllustreerd peuterboek Fin & Snip Spelen met de bal gaat over herkenbare situaties en is leuk om samen met je kleuter te doorbladeren. Achter de flapjes ontdek je het verloop van het verhaal, dit maakt het leuk om je kleintje in het verhaal te betrekken. De situaties zijn dagdagelijks en tegelijk heel herkenbaar. Het gaat over een goeie vriendschapsband tussen een avontuurlijke jongen en zijn gevleugeld vriendje.

Van dit vierkante kartonboekje met flapjes is een reeks verschillende titels beschikbaar. Waaronder ook Fin & Snip lekker in de sneeuw en Fin & Snip gaan blaadjes vegen.

Auteur: Elly van der Linden
Illustrator: Greet Bosschaert
Afwerking: flapjesboek
Leeftijd: vanaf 1 jaar 
Aantal pagina's: 18
Formaat: 20 x 20 cm
ISBN: 9789462913776

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.