Knap kussen Safari - Leeuw

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM070

Ferm Living kIDs (82)

Wraaaaah .... wij zijn helemaal zot van deze beestige leeuwenkussens van Ferm Living.

Dit prachtig kussen springt er echt uit en is voorzien van schattige losse manen. Mag hij bij jullie komen wonen?

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7580

CollectieSafari Animals
TypeKussens
KleurBruin

Beestig kussen Leeuw van Ferm Living, uit de Safari collectie en verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen/kleurtjes.  Welke is jouw favoriet?

Afmetingen: 35 cm diameter
Materiaal: 100% linnen - manen van 95% wol
Wasadvies: enkel droogkuis

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
335350.4
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories