Knappe grijze jas - Ma Corolle

Staat: Nieuw product

Corolle

COR166

Ma Corolle collectie by Corolle (65)

Als het buiten frisser wordt komt dit stijlvol poppenjasje met velcro sluiting perfect van pas. Je kan het makkelijk aandoen bij alle Ma Corolle popjes van 36 cm en de kap is afgewerkt met een trendy witte rand voor extra comfort en stijl.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211420

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurGrijs
Afmetingen pop36 cm

Grijze winterjas staat jouw Ma Corolle pop vast beeldig. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze poppenjas is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
126180.032
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories