Handpop Koning

Knappe handpop Koning

Staat: Nieuw product

Haba

HAB428

Met de handpop koning kunnen kinderen of volwassenen makkelijk kleine, fantasievolle theaterstukken spelen. Zowel voor zelfbedachte verhalen als voor nagespeelde sprookjes biedt de handpop talrijke mogelijkheden, om zich al spelend onder te dompelen in de wereld van de fantasie.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304204

Zachte handpop Koning van Haba. Leuk om mee te spelen in de poppenkast of achter de zetel. Nog leuker in combinatie met de andere poppen van dit fijne speelgoedmerk.

  • perfect voor het naspelen van bekende sprookjes
  • leuke aanvulling bij andere sprookjeshandpoppen uit het HABA-assortiment
  • een klassieker onder de handpoppen

Afmetingen: 20 x 30 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Materiaal: polyester
Wasadvies: mag gewassen worden op max 30°C - niet bleken - niet stomen - niet strijken of in de droogkast steken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.