Knappe kleedje Zwaan - Mon Grand Poupon - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR136

Mon grand poupon van Corolle (49)

Word dit het nieuwe jurkje van jouw lievelingspop? Wij vinden het alvast een super schattige en leuke keuze. Het poppenjurkje is gemaakt van zachte stof en past perfect op de poppen uit de Mon Grand Poupon-collectie van 36 cm.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140590

CollectieMon grand poupon
TypePoppenkleertjes
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Knap poppenkleedje Zwaan uit de Mon Grand Poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, past perfect op een pop van 36 cm. In de Corolle Mon Grand Poupon-poppencollectie zitten naast knappe poppen ook mooie poppenkleedjes en poppenaccessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie, pop apart verkrijgbaar

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
137250.115
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories