Knappe set van 2 Sia fopspeenkettingen - Y/D Stripe Mustard/Creme de la creme

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD194

Heerlijke set van 2 tutkettingen van het populaire Liewood, met leuke streepjes en fijne kleurtjes zodat je voor elke outfit of gelegenheid een bijpassende ketting bij de hand hebt.

De 2 fopspeenkettingen komen met een metalen clip afgewerkt met duurzaam hout zodat je hem makkelijk aan de kleedjes van je baby kan vastmaken.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12605 0911

CollectieSia
TypeTutkettingen
PrintsY & D stripe : mustard & creme de la creme
KleurMosterdgeel

Knappe set van 2 Sia fopspeenkettingen Y/D Stripe Mustard/Creme de la creme. Je kan aan de ene zijde van het tutkoord met de ring het tutje van je kleintje vastmaken, met de clips aan de andere zijde maak je het eventueel vast aan de kleedjes of knuffel(doek) van je kleintje. Handig zodat je nooit lang moet zoeken naar het tutje van je hartendief of het tutje niet op de grond valt terwijl jullie op stap zijn.

Materiaal: 100% organisch katoen - PVC - BPA-vrij
Afmetingen: 22 - 2 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22220.03
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!