Knappe suède poppenmantel Ivan - Ocre

Staat: Nieuw product

Minikane

MKA044

Het allerleukste aan de Minikane collectie is het kiezen van een outfit voor jouw Poala-Reine pop. Als je je pop graag mee naarbuiten neemt is een warme winterjas geen overbodige luxe.

Deze suède jas is ideaal om je popje warm in te duffelen en is afgewerkt met 2 knappe knopen.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 40.20.005

TypePoppenkleertjes
KleurRood

Warme Suède poppenmantel Ocre Beige van Minikane voor de poppen van 34 cm. De poppen zijn apart verkrijgbaar, kies jouw favorieten uit de Minikane collectie.

Materiaal: suède, sherpa wol,  met Oeko-Tex label en CE gecertificeerd

_

Minikane brengt ons de mooiste poppenaccessoires en hippe Paola Reina-poppen. Deze worden sinds 1870 in de Alicante-vallei van Spanje gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit: van de haartjes, de ogen, tot de zoete geur van vanille, allemaal vrij van nare stoffen. De Minikane poppen zijn geweldige cadeautjes voor elk kind, ongeacht geslacht, ras of cultuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!