blikkenspel Alles over het bos

Knotsgek blikkenspel - Alles over het bos

Staat: Nieuw product

Janod

JS374

Ideaal speelgoed voor actieve kapoenen.

Probeer deze kleurrijke blikjes vol dieren ut het bos met zo weinig mogelijk worpen om te stoten. Leuk om samen te spelen of alleen te oefenen, wie wordt de topscoorder?

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03206

SamenstellingenMetaal
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk blikkenspel van Janod met 6 blikken kannetjes en 2 zachte balletjes. Een must-have voor elk tuinfeestje of om gewoon met de familie een spelletje te doen.

Materiaal: metaal en karton
Afmetingen: doos 22 x 7,5 x 32,5 cm - blik 6,5 x 6,5 x 10 cm - bal 6 x 6 cm
Leeftijd: 3 tot 8 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.330.220.55
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!