marionnette Monstre Max

knotsgekke handpop Monster Maz*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21510

Poppenkast spelen met HABA (35)

De knuffelige handpop Monster Maz wordt snel een lievelingsvriend van je kleine entertainer! Hij is perfect voor een eerste rollenspel en...

19,95 €

12,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De knuffelige handpop Monster Maz wordt snel een lievelingsvriend van je kleine entertainer! Hij is perfect voor een eerste rollenspel en kleine toneelstukjes. Op de mouw en in de mond van Maz zit een kleine spiegel, super leuk want zo ziet het publiek zichzelf! Let the show begin!
Afmetingen: ca. 26 cm. Materiaal: polyester. Vanaf 1.5 jaar.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02600.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301186

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories