Knuffel Sisco - Bio katoen mousseline - Green

Natuurlijk okergeel slaapknuffeltje met lange pinnenmuts

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP079

Op zoek naar een volledig natuurlijk knuffeltje dan zit je goed bij Hoppa. Dit groen lappenpopje met gekke pinnenmuts is volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, vrij van nare stoffen.

Heerlijk zacht om een hele kindertijd en langer te koesteren.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-SI-MUSC green

CollectieSisco
TypeKnuffelpopjes
KleurGroen

Knuffelpopje Sisco Green van HOPPA is gemaakt uit biokatoen met een vulling in het hoofdje van natuurlijke maïsvezels. Het muslin tetra katoen ademt en wordt zachter met elke wasbeurt. Aan de pinnenmuts kan je makkelijk een tutje vastmaken.

De Hoppa eerste knuffeltjes zijn met veel liefde en met de hand gemaakt in een fair trade atelier. Bovendien bevatten ze enkel natuurlijke materialen en zijn ze afgewerkt met niet-toxische kleuren. Sisco de kabouter is verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes >

Afmetingen: 20 x 23 cm - Sisco is 20 cm lang, van hoofd tot teen zonder muts. Zijn muts is 18 cm lang. Hoofdje is 5,5 cm diep
Materiaal buitenkant: 100% biologisch katoen - vulling: 100% natuurlijk maïsvezels
Wasinstructies: handwas, niet strijken, geen droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.