Knuffeldoekje Eekhoorn - Pomme des bois

Zachte slaapknuffel in terracotta kleur

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO362

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Maak kennis met Harry de eekhoorn. Deze knuffelige kleine vriend is een combinatie van een zachte slaapknuffel en een multifunctionele tetradoek.

Perfect om mee te nemen in de kinderwagen of als gezelschap in het kinderbedje.

21,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675016

CollectiePomme des Bois
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffeldoekje Eekhoorn van Moulin Roty is gemakkelijk vast te pakken met zijn gewatteerde hoofd en kauwbare oren. Hij is gemaakt van zacht mousseline stof dat steeds zachter wordt bij elke wasbeurt.

Het knuffeldoekje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 25 cm
Materiaal: katoen & polyester - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories