Knuffeltje Floppy badstof - off white & off white

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP001

Floppy, dat is een heerlijk zacht konijn en een vriendje voor het leven!

Maar vooral een schattig knuffelvriendje dat makkelijk in de kleinste handjes ligt. Pak hem op aan zijn lekker lange oren, kriebel zijn voetjes en ga samen op ontdekking in de grote wereld. Deze Hoppa-knuffel is prachtig wit, ook verkrijgbaar in andere kleurtjes.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-FL1200.200

Het Hoppa-lappenpopje wordt al snel de lievelingspop van je kindje. Al Hoppa lappenpopjes zijn gemaakt van bio katoen. Ze zijn met veel liefde en zorg met de hand gemaakt in een fair trade atelier en bovendien bevatten ze enkel natuurlijke materialen en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie. De knuffeldoekjes zijn vervaardigd in overeenstemming met de ÖKO-Tex 100 standaard, GOTS gecertifieerd en CE-gemarkeerd.  Alle Hoppa knuffeltjes zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje.

Materiaal: 100% biologisch katoen

Wasinstructies: handwas, niet strijken, geen droogtrommel.

Hoogte: ca. 30 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.08
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen. Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.