Knuffeltje Sisco - off white & off white

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP017

Alle Hoppa knuffeltjes zijn gemaakt uit natuurlijke materialen, zo ook dit schattig exemplaar dat de naam Sisco draagt. Een schattig kaboutertje met slaapmutsje dat vanaf de geboorte het beste, kleinste vriendje van je baby kan worden.

Verkrijgbaar in verschillende zachte kleurtjes, dit exemplaar heeft een stijlvol witte kleur.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-SI1200.200

Leeftijdvanaf de geboorte

Het Hoppa-lappenpopje wordt al snel de lievelingspop van je kindje. Al Hoppa lappenpopjes zijn gemaakt van bio katoen. Ze zijn met veel liefde en zorg met de hand gemaakt in een fair trade atelier en bovendien bevatten ze enkel natuurlijke materialen en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie. De knuffeldoekjes zijn vervaardigd in overeenstemming met de ÖKO-Tex 100 standaard, GOTS gecertifieerd en CE-gemarkeerd.  Alle Hoppa knuffeltjes zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje.

Materialen: 100% biologisch katoen

Wasinstructies: handwas, niet strijken, geen droogtrommel.

Hoogte: ca. 30 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.08
  • Door Yvonne E.
  •  de 05/02/2020
De meest handige knuffelbvoor je kindje
  • Door M. M.
  •  de 18/03/2019
prima
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen. Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.