Knuffeltje Tino Tetra - Framboos

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP076

Hier is Tino, een zacht en mooi knuffelpopje van Hoppa. Tino het konijn is een echt knuffelvriendje met lange oren om hem makkelijk overal mee naartoe te nemen en een wollen gezichtje.

Dit materiaal zorgt ervoor dat Tino de vertrouwde geur van thuis met zich meedraagt en dus een vertrouwd gevoel geeft aan je kleine hartendief.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-TI-MUS 415

CollectieTino
TypeKnuffelpopjes
KleurRood

Het zachte knuffelpopje Tino tetra Framboos is een Hoppa-lappenpopje en instant lievelingspopje van je kindje met een neutrale gezichtuitdrukking. Alle Hoppa lappenpopjes zijn gemaakt van bio katoen dat ademt en zachter wordt na elke wasbeurt. Ze zijn met veel liefde en zorg met de hand gemaakt in een fair trade atelier en bovendien bevatten ze enkel natuurlijke materialen en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie. Tino is verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes.

Aan de oortjes kan je makkelijk een tutje vastmaken. Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Alle Hoppa knuffeltjes zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje.

Materiaal: 100% biologisch katoen - wollen hoofdje (absorbeert de vertrouwde geur van thuis)
Wasinstructies: handwas, niet strijken, geen droogtrommel
Afmetingen: 37 x 24 x 6 cm - Tino is 37 cm lang van hoofd tot teen (zonder oren). Oren zijn 13 cm lang. 24 cm lang in de midden. Hoofd is 6 cm diep

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.