Knutselset Movable Wall Art - Magical Creatures

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER394

Kinderen kunnen kleurrijke kunst maken en overal opkleven zonder schade! 

Perfect om op elk vlak oppervlakken te kleven, de Magic Movables in magisch thema kunnen gemakkelijk worden gekleefd op - en verplaatst tussen - oppervlakken zonder lijmresten achter te laten. Unplugged, schermvrije speelset. Ideaal om cadeau te doen.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760628

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met stickers
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Unieke knutselset Movable Wall Art Space Animals van Tiger Tribe is een knutselset met blanco, herbruikbare stickers om in te kleuren, zo kunnen beginnende kunstenaars magische en mythische wezens kleuren. Keuze uit een speelse verzameling van vliegende lama's, eenhoorns en narwalillustraties op de herbruikbare Magic Movable-stickers.

Inhoud set:  

  • 2 vellen herbruikbare Magic Movables-stickers
  • 5 permanente markers

Niet aanbevolen voor gebruik op ramen. Een snelle spoeling onder koud water zal Magic Movables beter helpen hechten.


Afmetingen stickervel: 23,5 cm x 16 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!