Koala Placemat - mint

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS017

Wat een prachtige placemat van Petit Monkey, speciaal ontworpen voor de kleinste tafelgasten.

Dankzij zijn antislip onderkant blijft hij mooi op zijn plaats zitten! Wat helaas niet altijd van je kleine schatten gezegd kan worden ;-)

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PLK4

SamenstellingenSiliconen
TypePlacemats
PrintsKoala
KleurMuntgroen

Deze Petit Monkey placemat is je beste vriend voor ontbijt, lunch én diner. De placemat is gemaakt van siliconen, makkelijk schoon te maken en anti-slip dus heel geschikt als ondergrond tijdens het eten.

Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij. Deze leuke onderlegger is BPA vrij en mag in de vaatwasser om weer proper te worden na elke feestmaaltijd van je kleintje. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren.

Afmetingen: 47 x 32 cm

Materiaal: gemaakt van 100% siliconen, BPA vrij, LFGB veilig en veilig te gebruiken met voedsel.

Verpakt in een matte tas met print en het design is van Crowded Teeth.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.470.4
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!